Altres Activitats

Festes Medievals

Com entitat del barri Canyadó participem amb altres entitats del barri i de Badalona en l’organització i desenvolupament de la Festa Medieval que es realitza al barri pels voltants de Sant Jordi.

Durant la festa, gràcies a la implicació del voluntariat de l’entitat, participem realitzant diferents activitats infantils el dissabte per la tarda i el diumenge al matí.

El dissabte al matí anem amb els infants de l’Esplai al desambarcament pirata i participem al cercavila que es realitza des de la platja fins al Centre Cívic.

La festa ens permet donar-nos a conèixer als ciutadans de Badalona i crear xarxa amb altres entitats. 

Festa del Badiu

Des del seus orígens, juntament amb l’AV del Centre, participem en la Festa del Badiu que s’organitza a Badalona durant les Festes de Maig.

Aquesta activitat es realitza el primer diumenge del mes de maig al Parc de Can Solei de Badalona.

Com entitat durant molts anys vam estar en l’organització de la festa realitzant les diferents activitats infantils que si desenvolupàvem (cuc de roba, tòmbola, la rateta,xapes, …) fins que es va decidir obrir la festa a diferents entitats de Badalona i s’ha acabat convertint en una festa oberta on les diferents entitats associatives de Badalona tenen una parada.

Actualment les entitats infantils i les AMPES tenim un espai a la Zona de Joc a dalt el parc on com Esplai realitzem diferents jocs. 

Com entitat i gràcies al nostre voluntariat també tenim una parada a l’entrada del parc amb diferents activitats infantils.

Festes d’Aniversari

A El Micaquer tots els socis i col·laboradors  poden celebrar la seva festa d’aniversari d’una manera especial.

Cessió del local per un matí o una tarda.

Com a socis o col·laboradors de l’entitat us podem cedir el local per poder realitzar la vostra celebració.

Aquesta opció inclou poder disposar del local, aproximadament durant unes tres hores, i del seu material (taules, cadires,… ) per poder realitzar la celebració.

Cessió del local + monitor

Aquesta opció inclou la cessió del local per fer la celebració com l’opció anterior i a mes a més una hora i mitja d’activitat amb un monitor de l’esplai pels infants.

Aquest monitor realitzarà jocs relacionats amb una temàtica concreta o be jocs lliure.

Desprès de les diferents activitats els infants entraran al local on vosaltres ja us encarregareu del berenar, …

Festa d’aniversari amb monitor

Aquesta opció inclou un monitor durant dues hores que s’encarrega de dinamitzar la festa. El monitor s’encarregarà d’organitzar jocs relacionats amb una dinàmica (com per exemple Harry Potter), de fer el berenar amb els infants i de donar els regals.

En aquesta opció els infants estan sols amb el monitor i els pares no poden quedar-se.