Petit Diplo

El Projecte Petit Diplo forma part de l’Esplai Diplodocus. Es tracta d’una adaptació per tal de realitzar les activitats pròpies de l’esplai a les escoles que així ens ho demanen, en horari de tarda, en acabar la jornada escolar. Per tant, El Petit Diplodocus és un projecte educatiu de lleure que pretén apropar l’esplai a l’escola.

Des de la nostra entitat plantegem tot un ventall d’activitats dirigides a infants de 4 a 12 anys (que estiguin cursant de P4 a 6è) tenint com  a eix educatiu l’educació en el lleure. Tot i que el projecte és més ampli (joc conduit, tallers, teatre, música,..) actualment treballem a dues escoles l’educació en el lleure a través del teatre. Podeu consultar el projecte al següent enllaç [+]

Aquesta és una activitat oberta en la que poden participar infants d’altres escoles de la ciutat.Nens teatre Petit Diplo

Equip monitors

L’equip està format per persones titulades, que treballem en el món de l’educació.

Manualitats teatre Petit Diplo

Activitats de teatre

Les activitats es centren en el desenvolupament de l’expressivitat dels infants en les seves diferents formes, expressió oral, expressió corporal, expressió rítmica…  Per tal d’assolir els nostres objectius es realitzen activitats adequades al nostre grup, tenint en compte les edats i capacitats que tenen.

A final de curs es realitza una mostra d`activitats on els pares i mares poden veure el treball que s’ha realitzat.

Petit Diplo Progrés

Lloc: C.E.I.P. Progrés

Dia: dimecres

Horari: de 16,30 a 18,00

Edats: de 4 a 8 anys (de P4 a 2n) i de 9 a 12 anys (de 3er a 6è) 

Inscripcions a través de l’AMPA de l’escola:  https://www.ampaprogres.cat/extraescolars/teatre-2/

Petit Diplo Mercè Rodoreda   

Lloc: Mercè Rodoreda

Dia:  dilluns

Horari: de 16,30 a 18,00

Edats: de 4 a 8 anys (de P4 a 2n)

Us adjuntem  la inscripció  i el document de drets d’imatge per aquest curs 19-20  i el protocol per donar-vos d’alta o baixa de l’activitat.