Colònies

Colònies/Acampada

Es tracta de l’activitat final del curs. És l’activitat que conclou el curs d’esplai i per tant és molt important tant per a les monitores com pels infants que han participat durant tot l’any a l’esplai.

Per aquest motiu els infants de l’esplai tenen preferència en les inscripcions però és una activitat oberta on volem que puguin participar tots els infants de Badalona.

Des de fa uns cursos aquesta activitat també és l’activitat final dels casals d’estiu i s’acostuma a organitzar l’últim cap de setmana del casal. Donem l’opció de fer una o dues nits i es pot realitzar en una casa de colònies o be en un terreny d’acampada pròxim a una casa.

Durant les colònies es realitzen diferents activitats emmarcades dins d’un centre d’interès. Les activitats estaran entrelligades i relacionades; els jocs de nit, la gimcana, els tallers i els jocs de pistes tindran com a finalitat treballar el centre d’interès a través del joc, la creativitat i la imaginació.

Per altra banda, els nens/es hauran de fer les tasques establertes per tenir una bona convivència i ordre. Els serveis de menjador es realitzaran per grups en tots els àpats. Hi haurà espai per al temps lliure, i es programaran estones de piscina en funció de la meteorologia durant els dies de l’estada.

Colònies 2021

Us adjuntem la informació de les colònies que es realitzaran del 31 d’agost al 3 de setembre a la casa de colònies El Puig de Balenyà a Balenyà (Osona)
Preu:  180,00 €

Descomptes:

5% per inscrits abans del 24 de juliol

5% per inscrits a l’Esplai Diplodocus el curs 20/21

*Descomptes acumulables

Inscripcions:

OBERTES JA LES INSCRIPCIONS!

Inscripció colònies 2021

Per qualsevol consulta no dubteu en enviar-nos un correu a elmicaquer@gmail.com
Recordeu que les places són limitades!