Estiu

Els projectes de CASALS són una opció atractiva i alternativa a les primeres setmanes de vacances escolars d’estiu, entenent que aquests dies han de ser un temps de descans merescut i, a la vegada, de lleure, esbarjo i diversió.  La doble finalitat del Casal d’estiu és donar resposta a les necessitats de les famílies com a recurs de suport, i que aquesta resposta estigui basada en una activitat de lleure real i especialitzada i, sobretot, sustentada en un projecte educatiu integral i amb molta força i originalitat.

Des de El Micaquer plantegem la realització de l’activitat amb total col·laboració amb l’AFA de l’escola, creant així un clima de treball en xarxa per establir els objectius bàsics per millorar la qualitat de l’activitat, i establir les prioritats de l’activitat pensada per als infants de l’escola que, en definitiva, són els veritables protagonistes de l’experiència.

Entenem que el Casal d’estiu ha de ser una experiència única, irrepetible i extraordinària, a més a més d’emocionant, enriquidora i plena d’aprenentatges. Els nens i nenes podran gaudir, així, de moltes i diferents activitats lúdiques i creatives, aventures i vivències, amics i companys… que els possibilitaran créixer, descobrir, compartir i aprendre divertint-se.

Com entitat presentem tres possibles casals d’estiu, un pels infants d’infantil i dos pels infants de primària.

Informació CASALS ESTIU 2023

Estiu de Fantasia

Estiu de Fantasia

Natura Estiu

Natura Estiu

PER INFANTS D’INFANTIL

MÉS INFORMACIÓ 

PER INFANTS DE PRIMÀRIA 

MÉS INFORMACIÓ